Tilbud

 

 

 

 

OBS!!

Vi har fått NY hjemmeside,

trykk her for å komme dit!!

 

Hundekurs og atferdskonsultasjoner med fokus på at hund og eier skal ha det Skøy sammen! Vi bruker positive treningsformer, og vi tar hensyn til hundens språk og behov! Hunden skal vite hva den gjør rett, men også få en ledetråd når den gjør noe galt. Det legges opp individuelt så det passer best mulig til hver enkelte ekvipasje. Alle hunder; uansett om den er renraset eller gatemiks –  er hjertelig velkommen! På kursene betaler du kun per hund; dvs at hele familien er velkommen til å være med! Vi er positive til at hele familien deltar i oppdragelsen av hunden!

Etter endt kurs hos Skøy Hundeskole tilbyr vi full oppfølging av deg og hunden din! Du får medlemskap i egen facebookgruppe hvor du kan spørre om alt du måtte ønske, der vil du også få mulighet til å bli med på gratis fellestreninger og fellesturer. Her kan du diskutere din progresjon, stille spørsmål og få råd om læring og møte andre som har gått det samme kurset som du har – kanskje finner du en treningskompis? Har du ikke facebook har du ubegrenset med e-mail/ sms/ telefonsamtaler til instruktør hvis du trenger treningstips/jobber med problemer/ fortelle om hvordan det går – eller uansett!

Kurstilbud

Bli kjent med valpen din 12 timer

På dette kurset fokuserer vi på at du og valpen din skal få de beste forutsetninger for et langt og lykkelig liv sammen! Temaer vi går igjennom på kurset er blant annet: Sosialisering, miljøtrening, beriket miljø, hundens utvikling, aktivisering, hundens språk, grensesetting, rotrening, lek, daglig stell og pleie mm. Vi går gjennom de vanligste øvelsene som blant annet: følgetrening, innkalling, håndtering m.m. Dette er ikke et lydighetskurs, og vi fokuserer ikke på masse lydighetsøvelser. Mitt fokus er å få en trygg og stabil hund som kan fungere i alle mulige miljøer. Du vil ikke få den lydigste valpen av å gå på dette valpekurset, men du vil få verktøyene til at valpen skal få utvikle mentalt i riktig retning! Vi setter barna våre i barnehager for at de skal lære seg sosial kompetanse, men hva med valpene våre? De har også behov for å lære seg hvordan verden fungerer!! På dette kurset får dere også inkludert foredraget om miljøtrening og sosialisering. Har deltakerne noen ønsker blir dette tatt med. Velkommen på kurs!

Hverdagslydighet – den hverdagslige hunden 12 timer

Hverdagslydighetskurset har fokus på hvordan vi kan bygge opp et godt samarbeid mellom deg og hunden din. Vi vil bl.a. trene på innkalling, gå pent i band, passering av andre hunder, hilse pent på mennesker, koordinasjon og hverdagslige problemer. Vi har også en egen sporkveld – hvor dere får innføring i et godt alternativ til den daglige turen, hvor hunden får brukt hodet og kroppen sin. Teorien vi går igjennom omfatter blant annet hundens språk, menneskets språk, hundeloven, læringspsykologi, hverdagslige problemer, sosialisering og mye, mye mer.  Har deltakerne noen spesielle ønsker som de ønsker å ha med i kurset blir dette tatt med – kurset legget opp etter det en har behov for. På dette kurset får dere også inkludert foredraget om miljøtrening og sosialisering. Dette er Skøy hundeskoles mest populære kurs.

Aktiviseringskurs 10 timer

Dette kurset har fokus på mental aktivisering! Hunder har et stort behov for å brukes mentalt, når hundene får brukt hodet ser vi store forbedringer i hverdagslydigheten og i samspillet mellom hund og eier! Dette er et veldig artig kurs, og det anbefales virkelig! Her blir vi kjent med flere ulike hundesporter: blant annet rallylydighet, freestyle, spor, lydighet og litt agility!

Selvtillits kurs – hvordan få en trygg hund?

Dette kurset fokuserer på selvtillitsoppbygging av hundene. Er hunden din skeptisk på andre hunder? Skeptisk til lyder? Mennesker? Nye miljøer? Eller trenger den bare å bli litt tryggere og få bedre selvtillit – da er dette kurset for deg. Vi tilrettelegger for hver enkelt hund.

Innkallingskurs 6 timer

Hvem ønsker ikke at hunden skal komme når vi roper på den? På dette kurset går vi inn på ulike innlæringsmetoder for innkalling, vi ser på ulike problemer og en får innsikt i hva en kan gjøre for å få en super innkalling! Hunden skal lære å komme på innkalling i ulike situasjoner, ulike miljøer og ved ulike forstyrrelser.

Gå pent i bånd og passeringskurs 

Hundene våre er våre beste venner på tur, men hvor artig er turen hvis vi får senebetennelse av å gå på tur med hunden?Hvordan klarer vi å passere andre hunder på en ordentlig måte? Hvordan kan vi gå forbi mennesker uten at hunden hopper mot dem? Syklister?  Her ser vi på ulike metoder for å lære hunden å gå pent i bånd, vi skal trene på ulike forstyrrelser og trene passering av andre hunder, mennesker og andre forstyrrelser. 

Konkurranse lydighet for Nybegynner og viderekommende 10-12 timer

Konkurranselydigheten nybegynner tar for seg bl.a. ulike treningsmetoder, momentlære, grunnferdigheter til ferdig øvelse, motivasjon, regelverk, konkurransetrening, kjeding, motivasjon, belastbarhet, fører, hver enkelt hund ++. Passer for de som ønsker å konkurrere, men også for alle andre som ønsker å ha det artig med hunden sin!

Skøy med Agility 10-12 timer

Bli kjent med den fartsfylte og spennende hundesporten Agility. Agility er hundenes egen hinderløype. Her får du grundig innlæring av de ulike hindrene, regelverk, innlæring av felthinder, ulike måter å varme opp hunden, massering og grunnleggende handling av hunden. Dette passer for de som ønsker å ha det skøy sammen med hunden sin, og ønsker å trene den fysisk og mentalt.

Spor – Skøy med en av hundens viktigste sanseorgan; nesen! 10-12 timer

Hundens luktesans beregnes å være 4 millioner ganger sterkere enn menneskets lukt – derfor må vi ta i bruk dette flotte redskapet! Bli kjent med den spennende brukshundsporten spor! Vi ser på hva spor er, vi ser på flere ulike metoder for hvordan vi kan få hunden din til å spore opp mennesker. Vi øker vanskelighetsgraden etter hvordan nivå hunden er på: vinkler, underlag, lengde på sporet og lignende!  Etter endt kurs vil du ha grunnleggende kunnskaper om ulik sportrening og du vil ha en pekepinn og et treningsprogram for hvordan du kan fortsette treningen. Har noen ønsker om opplegg lagt opp mot brukskonkurransser legger vi til rette for dette. Spor er en fantastisk mental aktivisering som får hunden til å fungere bedre i hverdagen! Sportrening ligger mitt hjerte svært nært!

Barn og hund i samspill 10-12 timers kurs/ leir på 20 timer

Gjennom sitt forhold til hunden kan barn lære om empati, ansvar og vennskap. På dette kurset har barnet mulighet til å gå på kurs sammen med sin bestevenn. Her tar vi for oss morsomme triks, vi skal lære mer om hundens atferd, kroppsspråk og kommunikasjon, samt hundestell og hundens behov. Vi skal og se på hvordan en skal hilse på nye hunder, hunder vi møter løse på tur, og hunder som hopper, bjeffer og lignende problematikk. Læring via erfaring, lek og spill. Vi skal også leke «gjemsel». Barn opptil 10 år må ha følge med voksen, men det er hovedsaklig barnet som skal arbeide sammen med hunden. kurset avsluttes med en oppvisning for alle som barnet ønsker der. Ønsker du at ditt barn skal få delta på dette kurset, men dere har ikke hund, ta kontakt, det er mulighet for en ordning på å låne en trygg og stabil hund.

Påmelding:

Ønsker du å være med på kurs, send en mail med fullt navn, alder på hund og hvilket kurs du ønsker til artigmedhund@live.no 

for spørsmål eller annet kan du ta kontakt med Elisabeth på Tlf 97034291

Når påmelding er mottatt vil du motta utdypende informasjon om tidspunkt, oppmøtested og betalingsinformasjon. Påmelding er økonomisk bindende.

Andre tilbud:

Atferdskonsultasjoner

Har du noe med hunden din som plager deg? Er hunden din redd mennesker, andre hunder eller barn? Har hunden din bitt eller trur du den kommer til å bite? Er den redd for å gå ut? Tisser den inne? Klarer den ikke være alene hjemme? Klarer den ikke roe seg hjemme? Her kan du få hjelp til akkurat det du vil. Vi møtes, går gjennom hva det er som du ønsker hjelp til, setter en diagnose, setter opp tiltak, og du får lekser og full oppfølging. Første time bruker og vare alt fra 1 time til 4 timer. Dette koster 800 kr. DU får full skriftlig tilbakemelding på alt vi har pratet opp, samt gratis oppfølging etterpå på tlf, mail og internett. Oppfølgingstime hvor jeg møter deg og din hund igjen koster 400,-  Det er bedre å ta kontakt og få hjelp tidlig enn for sent – jo tidligere symptomer – jo bedre å ta tak så slipper ting å utvikle seg! Er du usikker på om det er noe spesielt jeg kan hjelpe deg med, så ta kontakt, så kan vi snakke litt om dette. Ikke vær redd for å ta kontakt. 🙂

Hjelp med å finne et nytt familie medlem

Det er veldig viktig å gå igjennom historie, innavlsgrad, helsehistorikk, mentalhistorien ++ på familien til din kommende hund. Mye blir ikke opplyst om via annonsering, og mange oppdrettere unnlater å fortelle viktige ting som har STOR betydning for hvordan valpen din kommer til å utvikle se. Her kan jeg hjelpe med å finne rett rase for deg, hjelpe deg med valg av oppdretter, individ, treningstips – rett å slett å få en bra start i et stort «hav» av raser og oppdrettere. Vi veileder deg på best mulig måte; slik at du ikke kjøper «katta i sekken». 100 % sikker på å få en frisk og sunn hund er man aldri – men det er lurt å ta en ordentlig bakgrunnsjekk! Her får du hjelp i å bli kjent med NKKs database og mye mye mer.  Pris kr 1000 ,-

Temakvelder:

Vi avholder også noen temadager/ teoretiske kvelder:

Vil du ha hund og hva innebærer det å ha hund? Vi går gjennom din situasjon, hvilken type hund  og rase passer for deg? utgifter. Hva skal man se etter i leitingen etter hund? Og masse annet spennende som hjelper deg i jakten på et nytt familiemedlem. Ca. 8 timer +/- Hva som ønskes tatt med.

– Hunden i hverdagen: Teoretisk: Hvordan kan vi få hunden til å fungere i hverdagen? Vi ser på forebygging av hverdagslige problemer/ og hva vi kan gjøre hvis de allerede har oppstått.  Ca. 2,5 timer

Sosialisering/ miljøtrening for valpen, unghunden og den voksne hunden ca 6 timer. Teoretisk, og praksis. Tar for seg både sosialisering og miljøtrening, hvordan vi kan få opp hundens selvtillit, men også problemhundatferd. Kan og kun ha denne som teorikveld på 2,5 time. Dette er hovedppgaven min fra hundetrenerskolen til Hagan hundetrenerskole.

Gå pent i bånd/innkalling temadag med praksis og teori ca 5 timer.

For priser, ta kontakt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: