Trenger du litt motivasjon til å trene hund?

65003_10152307082160324_1232258755_n

Hei alle sammen!

Jeg har en tendens til å være veldig treningsivrig i perioder – for så å ikke ha noen motivasjon i andre! Det som ofte hjelper for meg når jeg har lite motivasjon er:

– Lage meg et klart mål (feks konkurranse, besøk, tur i byen, trening med hundeklubben). Det kan være lurt å lage en god treningsplan, slik at jeg vet hva jeg trener fram til, og hvordan jeg gjøre det. God dokumentasjon i hundetrening er gull verdt!

– Jeg elsker å gå på kurs! Det å gå på kurs og få treningsmotivasjon, lekser og konkrete småe mål hjelper godt på! Får du lekser på kurset ditt har du noe konkret å trene på!

– Gjør noe artig! Har du planlagt å trene fram til lydighet kl.1, men synes treningen er kjedlig og strusselig? For all del – ikke tren hvis du og hunden sin ikke synes det er gøy! Gjør heller noe skøy sammen, tren inn noen artige triks !!

– Se filmer og bilder av flinke hunder!! Her er et fantastisk eksempel på en film som ga meg MASSE motivasjon til å trene med hundene mine:

 

 

Så, mitt hovedbudskap er at det er ingen vits å trene hvis både du og hunden synes det er trasig! Da blir det bare dårlig trening!  Da er det på tide å endre noen treningsrutiner, endre på kravene – og bare ha det skøy sammen!! Aktiviseringskurset har fokus på å gi fører masse motivasjon til å trene hunden sin på artige måter; slik at BÅDE hund og eier har det skøy sammen!!

Publisert i Diverse Hund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: