Oversikt over kursene i 2013!!

skkk

Hei Alle sammen!! 

Vil med dette informere om fremtidige kurs hos Skøy hundeskole i Hammerfest! 
Kurs hos Skøy hundeskole har fokus på på at hund og eier skal ha det Skøy sammen! Vi bruker positive treningsformer, og vi tar hensyn til hundens språk og behov! Hunden skal vite hva den gjør rett, men også få en ledetråd når den gjør noe galt.  Kursene legges opp individuelt så det passer best mulig til hver enkelte ekvipasje. Alle hunder; uansett om den er renraset eller gatemiks –  er hjertelig velkommet! På kursene betaler du kun per hund; dvs at hele familien er velkommen til å være med! Vi er positive til at hele familien deltar i oppdragelsen av hunden! Vi tar kun 6 deltakere per kurs, med unntak av valpekursene hvor vi tar 8. Dette for å gi best mulig kvalitet framfor kvantitet. De fleste kursene har to timers teorikveld som første kurskveld, på helgekursene fletter vi teorien inn på de to praktiske dagene.

Etter endt kurs hos Skøy Hundeskole tilbyr vi full oppfølging av deg og hunden din! Du får medlemskap i egen facebookgruppe hvor du kan spørre om alt du måtte ønske, der vil du også få mulighet til å bli med på gratis fellestreninger og fellesturer. Her kan du diskutere din progresjon, stille spørsmål og få råd om læring og møte andre som har gått det samme kurset som du har – kanskje finner du en treningskompis? Har du ikke facebook har du ubegrenset med e-mail/ sms/ telefonsamtaler til instruktør hvis du trenger treningstips/jobber med problemer/ fortelle om hvordan det går – eller uansett!

 
I år har jeg satt opp disse kursene:

 10uker2

* Oppstart 6. Mai: Valpekurs 12 timer: 4 plasser ledig (1400 kr)

» På dette kurset fokuserer vi på at du og valpen din skal få de beste forutsetninger for et langt og lykkelig liv sammen! Temaer vi går igjennom på kurset er blant annet: Sosialisering, beriket miljø, hundens utvikling, aktivisering, hundens språk, grensesetting, daglig stell og pleie mm. Vi går gjennom de vanligste øvelsene som blant annet: gå pent i bånd, innkalling, sitt m.m. Har deltakerne noen ønsker blir dette også tatt med. Ønsker man å bruke klikkertrening kan vi legge tilrette for dette. Velkommen på kurs!»

637099-11-1289680064298

* Oppstart 6. Mai : Hverdagslydighetskurs 12 timer: Fullt (1400 kr) (kan skrives opp på venteliste)

«Hverdagslydighetskurset har fokus på hvordan vi kan bygge opp et godt samarbeid mellom deg og hunden din. Vi vil bl.a. trene på innkalling med forstyrrelser, gå pent i band, passering av andre hunder, hilse pent på mennesker, hverdagslige problemer, samt noen triks. Vi har også en egen “klikkerkveld” med innføring av klikkertreningsprinsippet og en Sporkveld – hvor dere får innføring i et godt alternativ til den daglige turen, hvor hunden får trent seg både psykisk og mentalt. Teorien omfatter hundens språk, menneskets språk, hundeloven, læringspsykologi, hverdagslige problemer og mye, mye mer.  Har deltakerne noen spesielle ønsker som de ønsker å ha med i kurset blir dette tatt med – kurset legget opp etter det en har behov for. Dette er Skøy hundeskoles mest populære kurs.»

IMG_4502

* 18-19. Mai: Konkurranse lydighet helgekurs: 12 timer. 4 ledige plasser (1400 kr)

«Konkurranselydigheten nybegynner tar for seg bl.a. ulike treningsmetoder, momentlære, motivasjon, regelverk, konkurransesetting – rettet mot klasse 1 og klasse 2 øvelsene i Norsk kennelklubb programmet.  Passer for de som ønsker å konkurrere, men også for alle andre som ønsker å ha det artig med hunden sin! Vi fokuserer blant annet på motivasjon, ulike innlæringsmetoder (positive eller/og negative sider ved feks shaping, lokking, straff ++), ulike typer belønning og belønningsutvikling, momentdeling,  problem i bestemte øvelse, samt hvordan en skal dokumentere og planlegge så en får mest mulig ut av hver trenings økt. Vi ser på hva en skal tenke på i konkurransesettingen.»

IMG_4417

27-28 Juli: Helgekurs Spor – Skøy med en av hundens viktigste sanseorgan; nesen! 10 timer. 2. Plasser ledig (1200 kr)

«Hundens luktesans beregnes å være 4 millioner ganger sterkere enn menneskets lukt – derfor må vi ta i bruk dette flotte redskapet! Bli kjent med den spennende brukshundsporten spor! Vi ser på hva spor er, vi ser på flere ulike metoder for hvordan vi kan få hunden din til å spore opp mennesker. Vi øker vanskelighetsgraden etter hvordan nivå hunden er på: vinkler, underlag, lengde på sporet og lignende!  Etter endt kurs vil du ha grunnleggende kunnskaper om ulik sportrening og du vil ha en pekepinn og et treningsprogram for hvordan du kan fortsette treningen. Har noen ønsker om opplegg lagt opp mot brukskonkurransser legger vi til rette for dette. Spor er en fantastisk mental aktivisering som får hunden til å fungere bedre i hverdagen! Sportrening ligger mitt hjerte svært nært!

399702_10151107135339010_15353486_n

Oppstart 23.juli – 6.august: Hverdagslydighetskurs 12 timer: 4 plasser ledig (1400 kr) 

«Hverdagslydighetskurset har fokus på hvordan vi kan bygge opp et godt samarbeid mellom deg og hunden din. Vi vil bl.a. trene på innkalling med forstyrrelser, gå pent i band, passering av andre hunder, hilse pent på mennesker, hverdagslige problemer, samt noen triks. Vi har også en egen “klikkerkveld” med innføring av klikkertreningsprinsippet og en Sporkveld – hvor dere får innføring i et godt alternativ til den daglige turen, hvor hunden får trent seg både psykisk og mentalt. Teorien omfatter hundens språk, menneskets språk, hundeloven, læringspsykologi, hverdagslige problemer og mye, mye mer.  Har deltakerne noen spesielle ønsker som de ønsker å ha med i kurset blir dette tatt med – kurset legget opp etter det en har behov for. Dette er Skøy hundeskoles mest populære kurs.»

IMG_4609

* Oppstart 24.juli – 6.august: Aktiviseringskurs med rallylydighet, freestyle, agility, spor, konkurranselydighet: fokus på mental aktivisering!+++ 10 timer: 4. plasser ledig (1200 kr per hund)

«Dette kurset har fokus på mental aktivisering! Hunder har et stort behov for å brukes mentalt, når hundene får brukt hodet ser vi store forbedringer i hverdagslydigheten og i samspillet mellom hund og eier! Forskning viser at hunder som ikke brukes mentalt har flere og større atferdsproblemer enn hunder som får brukt sine små grå! Dette er et veldig artig kurs, og det anbefales virkelig! Her blir vi kjent med flere ulike hundesporter: blant annet Rallylydighet, freestyle, spor, lydighet og litt agility – men du blir ikke minst kjent med din egen hund, og du får ha det skøy sammen med hunden – slik at dere får en fantastisk bånd dere imellom!»

39238_10150242093040324_581265323_13807267_2705625_n

* Barn og hund Leir (juli/august): 20 timer (4 timer dagtid, 1 dag ettermiddag). 6 plasser ledig (2500 kr)

«Media roper ut om «flere barn bitt enn noen gang», men hva gjør vi egentlig for at barna skal lære seg å omgås dyr? Vi snakker masse om at valpen må sosialiseres med barn, voksne osv… Men barna trenger også å få lære! Barn og hund kan ha et fantastisk samspill sammen – bare de lærer hverandre å kjenne! Gjennom sitt forhold til hunden kan barn lære om empati, ansvar og vennskap. På dette kurset har barnet mulighet til å gå på kurs sammen med sin bestevenn, eller barnet kan låne en trygg kommende bestevenn av oss. Her tar vi for oss morsomme triks, litt agility, vi skal lære mer om hundens atferd, kroppsspråk og kommunikasjon, samt hundestell og hundens behov. Vi skal og se på hvordan en skal hilse på nye hunder vi ikke kjenner, fremmede under som løper mot oss – og lignende problemer vi kan møte på i hverdagen! Vi skal også leke “gjemsel” hvor hundene skal finne barna. Barn opptil 7 år må ha følge med voksen, men det er hovedsaklig barnet som skal arbeide sammen med hunden. Kurset avsluttes med en oppvisning for alle som barnet ønsker der. Dette er en fantastisk mulighet for barna som er hjemme i sommerferien – da dette foregår på dagtid! Ønsker du at ditt barn skal få delta på dette kurset, men dere har ikke hund, ta kontakt, det er mulighet for en ordning på å låne en trygg og stabil hund.»

232_34525810323_2358_n

For påmelding av noen av disse kursene, send FULT NAVN, tlf nr, hundens navn/alder og hvilket kurs du ønsker å delta på til artigmedhund@live.no (eller trykk «svar).  Eller send meg en SMS eller ring på tlf 97034291 – det samme gjelder ved spørsmål! 

 

 

Er det noen kurs du ønsker, men som ikke er satt opp er det bare å ønske, er det mange nok interesserte setter jeg opp et kurs! 

 

Mvh

 ssss

ved

Elisabeth Orvik Nilssen

tlf 97034291: artigmedhund@live.no

 

Lik gjerne siden min på facebook: http://www.facebook.com/SkoyHundeskole

 

 

Publisert i Diverse Hund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: