invitasjon

Skøy hundeskole har gleden av å invitere alle hundeinteresserte til:

 

Temakveld 3. januar 2013 fra kl 18.00 – 20.00 :

 

Sosialisering og miljøtrening for valpen, unghunden og den voksne hunden:

Vi kommer inn på temaer som hvordan legge tilrette for å få en trygg og sikker oppvekst for valpen, hundens selvtillit, frykt i forhold til mennesker/hunder/lyder, har hunden sosiale behov? Hva gjør jeg hvis hunden min ikke takler å være sammen med andre hunder, og hvorfor skjer dette? ++

 

Foredraget koster 250 kr per person, da er drikke og noe lett å spise inkludert. Det vil bli holdt på fuglenes i Statoilbygget. Det vil bli arrangert sosialiseringskveld mandag 7.januar for alle hunder uansett alder for kr 50 – med forutsetning at en har deltatt på temakvelden.

 

Temadag: 5. og 6. Januar fra kl.10.00 – 16.00. To ulike temadager, med 6.plasser med hund per dag.

 

Temaet er Innkalling og gå pent i bånd! Du får svar på spørsmål som: hvorfor trekker hunden i båndet, hvordan kan jeg snu denne kjeden? Hvordan kan jeg tilrettelegge slik at valpen aldri begynner å dra i båndet? Hvorfor kommer ikke hunden når jeg roper på den? Hva kan vi gjøre for å få en pålitelig innkalling? Vi ser på ulike metoder for å få hunden til å gå pent i bånd og å komme på innkalling. Det blir teori og praksis. Du kan delta med din hund uansett om hunden aldri har begynt å trekke i båndet/eller stukket av, eller om du har gatas utbryterkonge som gir deg senebetennelse – alle er velkomne! Har du ikke lyst å ha hund med, men bare få med deg nye oppdaterte metoder – er du hjertelig velkommen til det!

Pris er 650 kr per deltaker med hund, og 350 kr for de som vil delta uten hund.

 

Foredragsholder og instruktør er Elisabeth Orvik Nilssen. Ønsker du å få mer informasjon, om du har noen spørsmål, eller det skulle være noe annet, bare ta kontakt!

 

Besøk min hjemmeside, lik oss på facebook – eller ring for en hyggelig hundeprat! Jeg påtar meg å privat timer hvor vi fokuserer på et bestemt problem eller en bestemt øvelse!

 

Mvh Elisabeth O.Nilssen

Skøy Hundeskole

tlf 97034291

https://skoyhundeskole.wordpress.com/

Publisert i Diverse Hund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: