Tur til Falas!

 

Hei Alle sammen!

I anledning min Mormors 75 års dag tilbrakte vi  helgen på Falas og møtt store deler av Morsfamilien. Det var en kjempe koselig helg.

Idag har vi hatt spor dag på hverdagslydighetskurset, og alle hundene gikk kjempe bra! Fantastisk gode arbeidshunder alle som en! Alle brukte nesen nesten med en gang og sporet som bare det! Vi så tilogmed noe rart og gult på himmelen som varmet noe voldsomt. Jeg ble tilogmed noe som de kaller SOLBRENT. Det er ikke akkurat hverdagskost her i Hammerfest. I morgen har vi «klikkerkveld». Da skal deltakerne få bli kjent med klikkeren og shaping. Gleder meg til å treffe de flotte eierne og hundene igjen. Man skulle klart og sprunget samtidig som man tok bilder så man hadde fått bilder fra dagen!

Her er noen bilder fra Falas hvertfall:

Det er veldig viktig når man har valp at man sosialiserer den med mennesker av alle former og størrelser. Men når det gjelder barn er det også viktig å passe på at barnet også blir sosialisert og lært hvordan det skal være mot hunden. Gode opplevelser mellom valp og barn er flott og vil gjøre voksenlivet til hunden lettere med barn når hunden blir eldre. Men aldri elt barnet og hunden alene, følg med slik at det blir positive opplevelser.

Publisert i Diverse Hund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: