Ankommet Hammerfest- igjen!

Kalix er nå blitt 4,5 mnd og er 47 cm og veier 16 kg.

Da har Kalix og jeg kommet tilbake til Hammerfest. Nå går dagene i ett, og jeg jobber fulltid på G.Hagen AS på Gullsmed avdelingen. Jeg har vendt Kalix gradvis til å være alene, og han takler dette helt fint. det har kun vært en dag han har måttet vært alene hele jobb dagen, ellers har han vært med min mamma, logget i hagen og koset seg med sitt flotte hundehus, eller så har min stefar eller bror hatt ham. En dag var han med på jobb og lå å sov på kontoret. Jeg er heldig som har så mange om stiller opp og har lyst og ha han som selskap når jeg er på jobb.

Ellers trener vi litt spor og noen lydighetsøvelser. Vi har fokus på «på plass- utgangstilling», «sitt», «ligg», «stå», «bli stående, sittende, liggende». Pluss at vi trener inn litt triks.

Her om dagen var vi på agility trening hvor jeg trente fellesdekk sammen men min venninne Tuva og hennes hund Ziggy. Samtidig som de andre gikk agility skulle Kalix og Ziggy ligge atmed hverandre rolig uten og røyse seg. Jeg var kjempe overasket at det gikk så bra som det gikk. Han lå som bare det, og holdt kontakten mens han lå stødig. Han er blitt en sånn liten flinking. Tuva og jeg er gamle barndomsvenninner. Hun bor i Oslo hvor hun studerer for å bli veterinær. (jeg er kjempe misunnelig!!). Hun var i Hammerfest og jobbet på klinikken her. Tuva er kjempe flink å trene hund, og bruker en del klikkertrening. Ziggy er kjempe flink,og ikke minst kjempe søt!  Kjempe artig å treffe henne igjen og håper ikke det blir lenge til neste gang!

Idag ar Kalix og daisy lekt som bare det, det er så artig at Daisy nå godtar Kalix og vil leke med han. Det tok to mnd før hun gjorde det, og husker det tok ca like lang tid når jeg fikk Emma. Her er noen bilder fra dagens lekeøkt.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Hvis noen i Hammerfest er interessert i å være med å trene lydighet eller spor i løpet av uka, så er det bare og si fra! Jeg trener ett eller annet stortsett hver dag – og blir bare glad for selskapet. Om du ikke kna noe om spor eller lydighet kan du være med forde, gir du meg litt hjelp så kan jeg hjelpe deg!:)

 

Stikkord: ,
Publisert i Diverse Hund
2 kommentarer på “Ankommet Hammerfest- igjen!
  1. Mailin sier:

    Når er du tilbake i Tromsø?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: