Gladnyhet!

Hei Alle sammen! På grunn av stor pågang og interesse har jeg funnet en hjelpeinstruktør som skal være med på hverdagslydighetskurset som har oppstart 1. August i Hammerfest- jeg har gleden av og annonsere at vi får med oss en kjempe flink hjelpeinstruktør – Morten Dahlbom Grunni. Jeg er glad for å ha Morten med på laget på dette kurset. Jeg trur alle deltakere- og jeg kan lære mye av ham! Her er en liten presentasjon av Morten:

(Morten og Jack)

«Hei! Jeg heter Morten Dahlbom Grunni og er født å oppvokst i Hammerfest. Jobbe som elektriker. Fritiden min brukes stort sett til hund og fjellturer. Min interesse for hund startet i møte med min søsters hunder da jeg var ca 7-8 år. For 3 år siden hentet jeg min første hund. Vi startet med å trene LP, vi prøvde agillity, spor, lavine, ettersøk, retrieverjakt. Nå er vi endt opp med å trene LP og retrieverjakt.  Når jeg trener hund så er det ikke resultatene på prøvene som er viktig, men å ha det gøy med hunden og gi hunden en meningsfylt hverdag. Jeg gleder meg veldig til å være med som hjelpeinstuktør sammen med Elisabeth. Håper at vi kan lære mye av hverandre og av hundene.»

(Morten og Jack helt til venstre)

Jeg er glad for å ha Morten med på laget. Det at han blir hjelpeinstruktør åpner for noen få plasser ekstra på kurset- men siden jeg hadde venteliste på dette kurset er disse plassene allerede tatt. Ønsker du å være med på et annet kurs eller prøve å komme med på dette kurset kan du sende en mail og melde deg på venteliste.

Stikkord: , ,
Publisert i Diverse Hund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: