Tur med blindeforbundet

Hei Alle sammen!

Nå har kalix og jeg reist tilbake til Tromsø. Kalix reiste med fly for første gang. Inni buret sitt fikk han ett bein fylt med leverpostei som han koset seg med. Så ikke ut som flyturen påvirket han så mye – heldigvis. Jeg har ofte blitt spurt om hvorfor jeg ikke doper ned hundene mine i fly – og jeg mener at man helst skal unngå dette. Hundene blir ofte bare lammet i kroppen, samt at de blir ekstra varsom på lyder. Dette kan gjøre at de blir urolig for at kroppen ikke fungerer som vanlig, samt at lydene blir kjempe høye og skumle, noe som gjør hele situasjonen verre. Jeg vil heller prøve å få fokuset bort fra «det nye som skjer» –  derfor fikk han noe å «arbeide» med – beinet med leverpostei!

    

Mine søsken er kommet til Tromsø på ferie denne uken, og igår var vi med blindeforbundet på padle tur Kraksletta- Ballsnes. Først kjørte vi med maxi taxi fra byen til et sted hvor kanoene sto. Der padlet vi fram til grillstedet. Kalix var med i Kanoen og var spent på hvordan det kom til å gå – men det gikk kjempe bra! Måtte be han sitte noen ganger, men etterhvert når han fant ut hva jeg ville- satt han og funderte utover  sjøen. Så ut som han likte det.

(Kalix, Meg, Skage og Ida)

Jeg skulle egentlig ha redningsvest på Kalix, men jeg fikk ikke ordnet dette, og det heldigvis var helt grunt der vi padlet- tok jeg på han en sæle som jeg kunne løfte han etter hvis det skulle gå galt.

Var en fantastisk tur. Vi grillet i fjæra nedenfor en flott gård. Var kjempe koselig å bli kjent med hyggelige folk! Og som vanlig ble temaet for samtalene raskt dratt over til ulik hundeprat! Håper det blir flere slike turer i hyggelig selskap etterhvert!!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Publisert i Diverse Hund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: