Agility + Rally lydighet

Hei alle sammen!

Sååå stor er Kalix blitt. Han vokser og vokser! Nå er han 14 kg tung allerede! Her har han funnet ut at han når godbiten hvis han står på tærne til Cecilie. Etter han hadde funnet det ut første gangen, prøvde han igjen. Artig å se når de løser problemer selv.

Igår hadde jeg første kurskveld med eier og hundene på hverdagslydighetskurset i Hammerfest. Det  var kjempe artig å se hvor flinke eierne var med hundene! De jobbet kjempe bra med hundene og tok til seg alt det rar jeg foreslo til dem. Gleder meg til å treffe de igjen idag når vi skal ha «klikkerkveld»!

Gårsdagen gikk til sløving i hagen i kaldt vær. Jeg passer en liten boston terrier frøken som er blitt Kalix nye bestevenn. De storkoser seg sammen og leker som bare det! Så dro jeg å hadde en privattime hvor vi fokuserte på Innkalling og det å gå pent i bånd. Etter det ble det en liten fjell tur med hundene.

Igår var jeg også på Hammerfest og Omegn hundeklubs Rally lydighetstrening. Dette er noe jeg er helt færsk på – men det var kjempe artig. Det ble satt opp flere skilt med ulike «oppgaver»,som feks at hunden skulle ligge og du gå rundt den, 1-2-3 skritt og på plass,  gå i sirkel, åtte tall rundt kjegler, spring marsj osv. Kjempe artig!! Jeg gikk noen runder med Daisy og noen med Kalix. Begge to var kjempe flinke, og jeg var overassket over hvor lett Kalix tok dette! Hvis du ønsker å gjøre noe litt utenomdet vanelige – og ha det morsomt med hunden – og forbedre lydigheten din – delta på Rally Lydighet! Det er morsom for hund og eier! Her er en artig video av rallylydighet kl.2:

Idag har jeg vært på en flott agility trening med Vibeke og Cecilie. Det var kjempe artig å trene agility igjen, og gleder meg til å starte for fullt igjen med det!! Kalix fikk bli kjent med slalomen og pølsa. Dette syntes han var meget artig, og lærte fort.Vi delte slalomen inn i mindre deler så det bare ble tre og tre pinner. Pølsa har han trent litt på før, så idag prøvde han med bøy på. Det gikk veldig bra.

(Vibeke og Aro)

Vi trente også litt «på plass» når de andre trente agility – vi brukte dem som forstyrrelse. Kalix var kjempe flink, og selv om Aro syntes Kalix var kjempe spennende og ville lukte på han – fortsatte Kalix og opprettholde kontakten , og flytte litt på seg for å «blidgjøre» og finne ut hva jeg ville ha av han. Han tilbyr mye, noe jeg selv liker veldig godt.

Med Daisy fokuserte jeg på å prøve å få opp farten i slalomen. Det gikk veldig bra, og jeg har aldri sett hun springe så fort som hun gjorde idag. Fornøyd med gamlemora.

Takk for ei flott treningsøkt Cecilie og Vibeke!

(Vibeke og Roxy)

Senere idag skal jeg ha «klikkerkveld» med hverdagslydighetsgjengen – før jeg selv skal på lydighetstrening med Hammerfest og omegn hundeklubb. Jeg gleder meg 🙂

Stikkord: , ,
Publisert i Diverse Hund
2 kommentarer på “Agility + Rally lydighet
  1. Emma sier:

    Passar du ho Vilma? 🙂 världens bästa boston terrier efter Luna 😉 Flink du är förresten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: